#wordscollection

Words Collection

 

D’adolescent “caleidoscopi” era la meva paraula preferida. Ara crec que si n’hagués d’escollir una seria “passió”. Caleidoscopi perquè suposo que va ser el moment en que vaig descobrir que les coses tenien molts punt de vista, que la Veritat així en majúscules i dita amb la boca molt grossa era molt difícil d’atrapar i de percebre. El món em semblava un trencaclosques difícil de muntar i la realitat m’aclaparava.

Ara escolliria passió perqué, en la grissor de la quotidianeitat i el conformisme que intenta abraçar-nos sense descans,  no vull perdre’m en la vanalitat i el cinisme de tirar endavant perquè si, sentint que la vida se’m menja… intentar recordar constantment “No te salves” de Mario Benedetti, portant-la escrita en el cor.

Les paraules ballen al meu cap i em recorden qui sóc. M’exhorten a no perdre el nord. M’acompanyen les poesies de la meva joventut. Eduardo Galeano, amb “los nadies, los hijos de nadie”…Em transmeten la bellesa d’allò que m’envolta i que no he d’oblidar-me d’observar. M’ajuden a no perdre’m en un joc inacabable, amplien la meva realitat i obren portes llunyanes. Paraules, només paraules, que m’acompanyen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s