Col.lecció Onades

 

 

La mar ha gronxat es meus somnis i inquietuds des de petita, la remor de les onades trencant a la sorra ha produït en mi sempre un efecte tranquilitzador, la sensació d’estar conectada amb la natura. El bell immens blau sempre ha pogut calmar la meva ànima. El meu lloc on tornar. El camí que he de seguir quan no sé on anar. Cap al mar. A escoltar com les onades em gronxen i em calmen les pors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s