Retrobant a Ximo Abadia

Ja fa uns anys que Ximo Abadia va arribar a casa meva en forma de regal de reis amb el seu llibre “Cartulinas de colores”. No em canso mai de mirar-me’l i rellegir-lo, és dolç i pausat i trasmet emocions d’una manera molt senzilla. Fa uns dies vaig anar a remenar Akham comics, una botiga de còmics petitona al Carrer Xuclà de Barcelona, tota atapeída de grans petites obres que et poden ajudar a fer el dia a dia més confortable i lluminós, perquè no és el mateix afrontar un dilluns amb o sense dur a la bossa la meva última adquisició de Ximo Abadia : “De mayor quiero ser pequeño”, que tot i que sigui difícil, al menys durant uns instants et recorda com n’era de divertit tirar-se pets, treure’s mocs i no haver de ser tant i tant gran, tant i tant adult que ja ni tant sols t’atreveixes a tenir amics imaginaris sense sentir-te un sonat, a transgredir la teva zona de seguretat i comoditat sense sentir-te un boig, sempre hi ha d’haver algú que ens recordi que hem de guardar un troç del nen que vam ser dins nostre, tot i que de vegades l’entorn ens ho posi molt difícil. Un plaer i un petit tresor.

ximo1 ximo2

http://rolloarkham.blogspot.com.es/

http://ximoabadia.blogspot.com.es/

2 pensaments sobre “Retrobant a Ximo Abadia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s