Preparant el Reviu Mercat de l’1 de Juny

El proper 1 de Juny les noies del Reviu Mercat organitzen una fira a l’espai Cosewing a la plaça del Sol de Gràcia, i aquí hi teniu les cosetes que està preparant la Margueritte!

reviu1 reviu2 reviu3 reviu4 reviu5 reviu6 reviu7

Petite Margueritte no té una especialització en concret, l’única cosa fixe és intentar fer petites coses boniques que ens acompanyin a la vida quotidiana, anells, penjolls, bosses…els materials han de tenir quelcom especial, per aquesta edició estic treballant amb unes teles africanes que m’ha portat un amic des de Ghana, uns colors ben pujats per fer bosses de platja o de ciutat, tan se val. També estic preparant penjolls il.lustrats, i una col.lecció molt especial que és al a vegada un homenatge: els encants vells tanquen i d’entre els magatzems hi pots troball homes a punt de jubilar-se que tenen tresors amagats, i que desgraciadament no aniran als encants nous, per les condicions i el canvi de concepte que suposo. Algún d’ells diu que per poc que no hi va nèixer en aquell magatzem. Ara tot això se n’aninrà a norris, en l’última visita n’he recuperat petits tresors per convertir-los en penjolls i anells, així donarem una mica de trascendència en el temps a quelcom que està a punt de desaparèixer.

reviu8

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s