Col.leccions: Quan el temps s’atura

Com a nou objectiu d’any, m’he proposat fer col.leccinons. És a dir, peces especials amb un procés de fabricació més personal, i amb un significat. La primera és “Quan el temps s’atura”. L’he fet amb rellotges antics que he anat trobant als Encants, de fet em costa molt trobar-ne i encara més em costa que me’ls venguin a un preu assequible, alguna de les peces que hi veieu m’ha arribat a costar 15 euros. Malgrat això procuro no posar-hi preus gaire alts, ja que jo crec en el concepte dels arts&crafts, petits objectes artisitics que fan el salt cap a l’artesania i formen part de la vida quotidiana. Dedico moltes hores a buscar aquestes petites peces, ja que no em seveix qualsevol tipus de rellotge, ha de tenir un aire especial, ha de contenri molt de temps a dins. De vegades en trobo, la majoria no. Pero ho seguiré intentant perquè m’agradaria ampliar aquesta col.lecció a poc a poc.

La idea de la col.lecció és una mica trista, però molt important des del meu punt de vista, ens recorda que disortadament de tant en tant el temps s’atura, per sempre, brutal i definitivament, i ens sentim perduts, espantats i desorientats. Entrem en el àmbit dels records difusos que poc a poc es van tenyint de voira. Quan el temps s’atura ens recorda també que vivim acompanyats de tots aquells que ja  no hi són, i cada dia, aquest record ens ha de servir per tenir una vida plena, lluitant malgrat les circumstàncies per no apartar-nos de tot allò que és important per nosaltres.

QUAN EL TEMPS S’ATURA:

quaneltempss'atura1 quaneltempss'atura2 quaneltempss'atura3 quaneltempss'atura4 quaneltempss'atura5 quaneltempss'atura6 quaneltempss'atura7 quaneltempss'atura8 quaneltempss'atura9 quaneltempss'atura10

 

Presentació:

DSC03577 DSC03578 DSC03579 DSC03580

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s