Caixa de bovina de fil

Fa un temps vaig trobar una caixa de bovina de fil en un contenidor d’aquests grossos d’obra al costat de la Fabra i Coats. La Fabra i Coats és una antiga fàbrica de vetes i fils de Sant Andreu. Tota una institució de la historia de la burguesia catalana i un referent del món obrer del nostre barri. Per sort vaig trobar la peça complerta, remenant una miqueta, formada de tres parts.

Durant un temps no sabia gaire com decorar-la, vaig pensar de forrar-la de teles, fer-hi dibuixets, però finalment un dia vaig passar per una botiga del Passeig de Gràcia que no coneixia, el muji (www.muji.es) que és una botiga de objectes japonesos de diferents tipus amb un disseny auster i seré. Allà hi vaig trobar paper d’arrós per fer origami.

Vaig forrar la tapa amb aquest paper, i aquest n’és el resultat!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s