Quan el temps s’atura


Quan el temps s’atura: Aquest és el material que he trobat per els meus següents collarets…passejant i remenant pels encants, m’agraden molt les restes de rellotges antics, a veure què en surt 🙂

3 pensaments sobre “Quan el temps s’atura

 1. hola guapa:
  L’Anna m’ha regalat un penjoll teu i m’ha encantat i he mirat la web i m’agraden molt els teus anells, i fermalls…moltes felicitats!
  aestic encuriosida per ls coses que pgiis fer amb els rellotges pq a m tb m’agraden molt, com podem fer pq les pugui veure?
  potser estaria bé q fessim algun dia una trobadeta amb l’Annax tb i portes cosetes, què et sembla? ja diràs…
  ptns

  1. Hola guapa!!!
   perdona que hagi tardat tant en contestar, és que vaig una mica liada, encara que tu ja saps de què et parlo…jejej, doncs intentaré fer la sèrie de quan el temps s’atura abans de setmana santa, ja intentaré avisar-te, tens facebook? hi ha una pàgina Petite Margueritte al facebook i allà també hi vaig posant cosetes.Últimament he estat una mica liadilla preparant uns dibuixets per una exposició a Mataró, però ara intentaré tornar-me a posar una mica les piles, amb bolsos, penjolls, diademes, clips i tot el que el temps em doni per fer. Parlem!

   Besitos i ànim que ja sé que se’t gira feina!

   Rosa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s