3 pensaments sobre “Postal de la petita Illa

 1. Hola, Rosa.

  Com que no trobo cap altra manera de contactar amb tu, t’ho dic aquí.

  He fet servir una foto teva (feta per tu) que vas publicar al post https://lapetitemargueritte.wordpress.com/2010/12/08/de-cinema-i-fotografia-biutiful-i-world-press-photo/

  I m’agradaria fer servir la il·lustració del far de Formentera que tens en aquest post per a un altre article (ja t’avisaria).

  Si no t’agrada que hagi fet això, escriu-me i eliminaré aquestes il·lustracions (de moment la que he penjat, i la del far ja no la utilitzaria). I llavors esborra també aquest missatge (bé, el pots esborar igualment un cop llegit, ja que si t’explico tot aquest rotllo aquí és perquè no he sabut trobar la teva adreça).

  I m’agrada molt, moltíssim, el teu bloc. De fet, ja l’he recomanat a algunes persones.

  Gràcies!

  1. Hola!

   Sc la Rosa Pursals, o la Petite Margueritte, no m’importa que utilitzis les meves il.lustracions o fotografies sempre hi quan, com ja has fet, hi posis un vincle de referncia, aix tamb em va b per reactivar una mica la pgina. Ara hi comenar a posar alguns posts de restauraci ja que ltimament m’hi estic dedicant fora i tamb hi tornar a penjar cosetes d’artesania, aix que sempre que vulguis i fent-hi referncia ho pots fer servir, per cert, ens coneixem? o m’has trobat per casualitat?

   Rosa Pursals

   pd. he mirat una mica el teu blog i l’he trobat molt interesant! 😉 grcies.

   ________________________________

   1. > per cert, ens coneixem? o m’has trobat per casualitat?

    No, no ens coneixem. T’he trobat, efectivament, per casualitat buscant imatges a Google, no recordo què vaig escriure al cercador perquè em sortís la teva.

    Gràcies. I val la pena que reactivis el bloc. Jo almenys et continuaré visitant de tant en tant 🙂

    pere

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s