3 pensaments sobre “Coses boniques en crochet per la Montse :)

  1. Rosa! El món necessita coses boniques, de tant en tant, sí… No sé si el crochet anava dirigit a mi o no, però és igual. Cada cop que em connecto al teu blog m’arrenques uns quants somriures! Per cert que, sense el teu permís, he facilitat aquesta adreça a una bona amiga meva que fa creacions de feltre… no et sap greu, oi?

  2. Rosa! El món necessita coses boniques, de tant en tant, sí… No sé si el crochet anava dirigit a mi o no, però és igual. Cada cop que em connecto al teu blog m’arrenques uns quants somriures! Per cert que, sense el teu permís, he facilitat aquesta adreça a una bona amiga meva que fa creacions de feltre… no et sap greu, oi?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s